Vanaf Amsterdam Blog & tips

De Mooiste Plekjes op Fuerteventura

Vanaf Amsterdam Schiphol is Fuerteventura een populaire bestemming in 2023. Fuerteventura is een prachtig eiland dat bekend staat om zijn adembenemende schoonheid en unieke landschappen. Als je op zoek bent naar een onvergetelijke vakantiebestemming, dan is dit Canarische eiland de place to be. Met zijn betoverende stranden, indrukwekkende duinen en pittoreske dorpjes heeft Fuerteventura voor iedereen wat te bieden.

De beste all inclusive vakantie naar Andalusië

Als je op zoek bent naar de beste all inclusive vakantie naar Andalusië, dan ben je hier aan het juiste adres! Deze regio in het zuiden van Spanje biedt namelijk alles wat je nodig hebt voor een ontspannen en onvergetelijke vakantie. Van culturele bezienswaardigheden tot sportieve activiteiten en natuurlijk volop zon, zee en strand.

Vliegvakanties vanaf Schiphol Amsterdam: Alles wat je moet weten

Als je denkt aan een zorgeloze vakantie, zijn vliegvakanties iets waar je automatisch aan denkt. Het boeken van de perfecte vlucht, het vinden van de beste deals en tijdig aankomen op de luchthaven is enorm belangrijk om je vakantie soepel te laten verlopen. Als je van plan bent om vanaf Schiphol Amsterdam te reizen, dan ben je op de juiste plek! In dit artikel geven we je alle tips die je nodig hebt om jouw vliegvakantie vanaf Schiphol Amsterdam zo goed mogelijk te laten verlopen.

Vanaf Amsterdam lekker naar de Dominicaanse republiek

Vanaf Amsterdam is de Dominicaanse republiek binnen handbereik. De Dominicaanse Republiek is een land gelegen op het eiland Hispaniola in het Caribisch gebied. Het land deelt het eiland met Haïti en heeft een oppervlakte van ongeveer 48.671 vierkante kilometer. De hoofdstad is Santo Domingo en de officiële taal is Spaans.

Beste all inclusive hotels Griekenland

Griekenland is een populaire bestemming voor zowel toeristen als zonaanbidders, met zijn prachtige stranden, heldere zeeën, historische bezienswaardigheden en de heerlijke mediterrane keuken. Als je op zoek bent naar een onbezorgde vakantie waarbij alles bij de prijs is inbegrepen, dan zijn er een aantal fantastische all-inclusive hotels in Griekenland die je zeker moet overwegen. Hieronder vind je onze top-aanbevelingen.

Peloponnesos: De parel van het vaste land

Veruit de meeste toeristen trekken naar de Griekse eilanden. Het weer, de stranden en de voorzieningen zijn de grote trekkers. In deze blog gaan wij in op de minder toeristische streek op het vaste land: De Peloponnesos. Vanaf Amsterdam vliegt u binnen drieënhalf uur naar de Peloponnesos.